“Draža si mi udata i nesrećna!” Šok prepiska Jovane Pajić, poruka otkriva kako se osjećala u braku sa Saletom?! Varala ga, Đoković joj bio svetinja..
Breaking News

“Draža si mi udata i nesrećna!” Šok prepiska Jovane Pajić, poruka otkriva kako se osjećala u braku sa Saletom?! Varala ga, Đoković joj bio svetinja..

Nakon Jovanina razvoda, tema braka počela je povremeno isplivati ​​u njezine razgovore. To ju je na kraju navelo da objavi zbirku pisama koja suptilno aludiraju na njezino nezadovoljstvo u prošlom braku.

Jovana se raspitala o Noletovom horoskopskom znaku, koji je inače Jarac. Čini se da postoji zanimljiva tema za razgovor bez obzira koga pitate. Jeste li dostupni ove nadolazeće nedjelje? Ako jeste, biste li bili zainteresirani pridružiti mi se u mojoj rezidenciji da zajedno gledamo zaključak?
Odgovor Jovane Pajić nekontrolirano me nasmijao, pogotovo kada je u šali ukazala na ironiju udate i nesretnosti. Što se pjevačice tiče, ona je svoj dolazak potvrdila još u ponedjeljak, no nažalost, njen pjevački nastup je bio daleko od željenog.

Jovana Pajić je u emisiji “Magazin in” otkrila da je Saleta obavijestila o zajedničkoj odluci da prekinu brak.

Kako smo krenuli različitim stazama, naša je veza počela blijedjeti. Otvoreno sam prenio svoje emocije, izjavivši da je moja naklonost prema tebi prestala. Ovo je nepobitna istina o našim okolnostima. Iako možemo održavati savršeno prijateljstvo neograničeno dugo, naši sukobljeni principi i težnje za našom budućnošću, koja obuhvaća našu obitelj i potomstvo, stvorili su duboku nekompatibilnost. Jovana je ponovila te osjećaje tijekom emisije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *