Šok nad šokovima, vratila se u njegov stan! Ivan Marinković pokazao kako uživaju: "Uvijek sve dođe na svoje"
Breaking News

Šok nad šokovima, vratila se u njegov stan! Ivan Marinković pokazao kako uživaju: “Uvijek sve dođe na svoje”

Otklanjajući tračeve oko njegove navodne ljubavne veze sa sestrom poznate glumice, bivši zadrugar rasvijetlio je pravu istinu. Nakon srceparajuće izdaje koju mu je priredila supruga Jelena Ilić, Ivan Marinković, bivši sudionik emisije “Elite 7”, izazvao je značajnu intrigu kada je uhvaćen na fotografiji uz mladu ženu, potaknuvši na taj način spekulacije i razne usporedbe.

Otkriće veze Marka Jarića sa Srpkinjom izazvalo je veliku buru u Srbiji, posebice s obzirom na njegovu prijašnju vezu s Adrianom Limom, s kojom dijeli djecu. Mila Mandžuka, sestra poznate glumice Maje Mandžuke, otkrivena je kao umiješana osoba, otkrio je bivši zadrugar Sale Luks.

Ivan je jasno dao do znanja da su nedavne glasine oko dotične djevojke potpuno neutemeljene. Njezin je posjet bio isključivo prijateljski pokupiti psa, jer je i sama vlasnica kućnog ljubimca s tri životinje. Ivan je izrazio svoju zahvalnost za njezinu ljubaznu pomoć tog dana. Marinković je pojasnio da između njega i njegove djevojke ne postoji nikakva ljubavna veza te da su bili otvoreni oko te činjenice. Osim toga, od tog dana nisu imali nikakvu komunikaciju.

Ivan je radosno objavio da se njegova draga družica Beka vratila na njegovu stranu. Posebno je istaknuo znatnu hrpu novca koja leži na stolu. Ivan je uz fotografiju podijelio i zanosnu pjesmu “Ludilo moje” u izvedbi Jovane Pajić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *