Saša, vrijeme je za promjenu: Zorana Tasovac poslije 7 godina pjevaču saopštila odluku
Breaking News

Saša, vrijeme je za promjenu: Zorana Tasovac poslije 7 godina pjevaču saopštila odluku

Saša Kovačević i Zoran Tasovac zajedno su debitirali u javnosti 2018. Od tada je bliska družica Saše Kovačevića stekla priznanje među njegovim vjernim obožavateljima, no i dalje je ustrajna u čuvanju svoje privatnosti od nametljivih pogleda.

U određenim prilikama Saša i Zorana se pojavljuju u javnosti, a svaki put Zoranina zanosna pojava bez izostanka osvoji publiku. Svojom besprijekornom ljepotom i primamljivim crnim pramenovima, bez napora privlači pažnju svakoga tko je pogleda. Svima je vidljivo da posjeduje šarm i draž koja je pjevačici pripala srcu. Ipak, nakon blažene 7-godišnje romanse, Zorana je donijela odluku da krene na novo putovanje.

Djevojka Saše Kovačevića, Zorana, nedavno je otkrila upečatljivu transformaciju svog izgleda, koju je ponosno pokazala na najnovijim fotografijama koje je pjevač podijelio na Instagramu. Zamijenivši svoje duge smeđe pramenove mnoštvom plavih pramenova, Zorana sada ima zadivljujući novi izgled. Ova značajna promjena potaknula je iščekivanje u javnosti vezano za pjevačevu potencijalnu odluku o vjenčanju sa svojom voljenom partnericom s kojom je bio šest godina, kako prenose mediji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *