Dragoslav Lazić bio je najveća ljubav Snežane Savić, a malo ko zna da je glumica pre njega bila u braku sa ovim muškarcem
Breaking News

Dragoslav Lazić bio je najveća ljubav Snežane Savić, a malo ko zna da je glumica pre njega bila u braku sa ovim muškarcem

Malo je poznata činjenica da je glumica Snežana Savić prije sadašnjeg braka s režiserom Dragoslavom Lazićem bila udata u mladosti. Zanimljivo, njezin bivši suprug, danas u braku s njezinom mlađom kolegicom Draganom Trkuljom, također je u filmskoj industriji. Iz prethodnog braka Snežana Savić ima ćerku Anitu.

Identitet prvobitnog supružnika Snežane Savić široj javnosti nije bio poznat jer je do braka došlo tijekom njezinog studiranja, što je ona tajila od očiju javnosti. Nažalost, bračna sreća bila je kratkog vijeka jer se zajednica naglo raspala. S druge strane, Snežana se svim srcem posvetila svom glumačkom pozivu, a sudjelovanje u seriji Siniše Pavića vinulo ju je u sferu golemog glasa.Nakon burne veze s poznatim redateljem, glumica se susrela s još jednim razdobljem emocionalnog nemira koji ju je naveo da se odrekne institucije braka i mogućnosti majčinstva. Iako je imati djecu doista izvanredan put, nažalost, prekinuo sam vezu s Anitinim ocem.


Kako bih ga zaštitio od potencijalnog emocionalnog nemira koji proizlazi iz prisutnosti polubraće i sestara drugog oca, donio sam izazovnu odluku da je spriječim da doživi bilo kakve buduće poteškoće ili sukobe. Unatoč osobnim žrtvama koje je to podrazumijevalo, njegova sam dobrobit bila prioritet iznad vlastitih želja. Motivacije iza mojih emocionalnih izbora, poput onih mog prethodnog supružnika, ostaju zagonetne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *