Mjesec dana sam pIakala zbog njega: Rada Manojlović ne može da oprosti Saši Popoviću što je prevario
Breaking News

Mjesec dana sam pIakala zbog njega: Rada Manojlović ne može da oprosti Saši Popoviću što je prevario

Brojni pjevači doživjeli su trijumf nakon angažmana u Zvezdama Granda, te se zahvaljuju na mogućnostima koje pruža ovo televizijsko natjecanje. Rada Manojlović, osvrćući se na svoj život, priznaje da možda nije uvijek birala najbolje. Očituje se to u njenom kajanju što nije snimila pjesmu s vrha top lista koju je potom izvela njezina kolegica Severina. Riječ je o pjesmi “Dobrodošao u klub”, koju je Saša Popović prvotno ocijenio nedostojnom snimanja.

U periodu odabira pjesme za snimanje među opcijama je bila i pjesma “Dobrodošao u klub”, iako je Saša izrazio protivljenje upravo toj ideja. Rada je tijekom gostovanja u jednoj emisiji spomenula da je napravila demo snimke za nekoliko pjesama, dok je Saša bio okupiran odabirom pjesama.

Unatoč pokušajima da se dogovore, njihovi napori su se pokazali neuspješnima. Kao rezultat toga, Severina je kasnije izvela pjesmu i ona je postigla ogroman uspjeh. Ova Sašina odluka jako je rastužila Radu, a otkrila je da je zbog toga čitavih mjesec dana lila suze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *