Danas je najteži dan u životu Saše Popovića: Poznata sudbina slavnog direktora, svima sIomio srce kada je potvrdio - moj život je pred kraj, neću dugo..
Breaking News

Danas je najteži dan u životu Saše Popovića: Poznata sudbina slavnog direktora, svima sIomio srce kada je potvrdio – moj život je pred kraj, neću dugo..

Saša Popović, uspješni poduzetnik u našim krajevima, u suradnji s Lepom Brenom osnovao je vrlo hvaljeni glazbeni show, što je na kraju dovelo do njihove unosne prodaje tvrtke. Uz novostečeno bogatstvo, Saša je donio odluku o odlasku u mirovinu i prestanku rada.

Sašin nedavni rođendan nije bio vesela prigoda, zbog čega je krenuo na posao gdje ga je neočekivano dočekala gomila pojedinaca s kamerama. Raspitivali su se o proslavi njegovog rođendana, no Saša im je odgovorio objasnivši da nema zabavu te da je zadnji put slavio svoj rođendan kada je prije mnogo godina napunio 50 godina.

Njegov rođendan mu donosi tugu, jer su pojedinci poput njega skloni razmišljati o neizvjesnostima života i dovoditi u pitanje svoju dugovječnost zbog druženja s poznatim pjevačima. Ovo uvjerenje navodi ih da vjeruju da će im se životni vijek skratiti. Sada, molim vas, podijelite svoje mišljenje o renomiranom Saši Popoviću. Moramo da kazemo kako je mišljenje ljudi na ovu temu podijeljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *