Ovo je Ibrima, majka od Seke Aleksić koja se rijetko pojavljuje u javnosti: Sa kćerkom pozirala u kožnom mantilu i štiklama
Breaking News

Ovo je Ibrima, majka od Seke Aleksić koja se rijetko pojavljuje u javnosti: Sa kćerkom pozirala u kožnom mantilu i štiklama

U nedavnom otkriću pjevačica Seke Aleksić pokazala je prisustvo svoje voljene majke Ibrime koja ima ogroman značaj u njenom životu. S najvećim divljenjem proglasila je svoju majku jedinom kraljicom koja ima priznanje u svojim očima. Na fotografiji je ovaj dvojac stajao jedan pored drugog, dok je Ibrimin besprijekoran smisao za modu privukao pozornost. Ukrašena u upečatljivom kožnom kompletu, nadopunjena elegantnim sunčanim naočalama i elegantnim crnim štiklama, njezini su modni odabiri doista izazivali strahopoštovanje.

Svoju suosjećajnu prirodu i sklonost pomaganju drugima Seka je pripisivala svojoj majci, što je nerijetko rezultiralo njihovom suradnjom na raznim humanitarnim inicijativama.

Seka je istaknula nepokolebljivu predanost koju je njezina majka iskazivala zalažući se za nju tijekom cijele karijere. Sada je Seka odlučna da svojoj majci uzvrati istu razinu brige i podrške. Na svakom njezinom nastupu bili su i majka i stric koji su joj pružali nepokolebljivu podršku. Njezina je majka dosljedno stajala uz nju, služeći joj kao svjetionik racionalnosti, suosjećanja i ohrabrenja koji su bitni za svakoga u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *