Senad Bašić zabrinuo mnoge i otvorio dušu: 'Moje zdravlje je narušeno, dobro je da sam živ'
Breaking News

Senad Bašić zabrinuo mnoge i otvorio dušu: ‘Moje zdravlje je narušeno, dobro je da sam živ’

Senad Bašić, omiljeni bosanskohercegovački glumac, nedavno se vratio nakon dužeg izbivanja, potvrdivši svoje neosporno prisustvo. Dugotrajna borba koju je Senad Bašić vodio sa svojim zdravstvenim problemima nadaleko je poznata i opsežno zabilježena.

Osvrćući se na svoj osobni put, Bašić je ispričao kako je naišao na značajne zdravstvene prepreke te nastavlja s terapijom. Tijekom svoje karijere prošao je tri različite operacije glasnica, dvije u Zagrebu i jednu u Sarajevu. Unatoč teškom zdravstvenom stanju, osobito u dobi od 62 godine, Bašić i dalje osjeća duboku zahvalnost što je preživio, priznajući mnoštvo izazova s ​​kojima se suočavao, uključujući i nepokolebljivu posvećenost Vfijemu čak i nakon rata.

Kako biste stekli dublje razumijevanje njegovog života i ambicija, pogledajte opsežno izvješće Nove BH. Podsjećamo, Senad Bašić je u intervjuu za IN Magazin otkrio da je na snimanju filma “Bosanski lonac” obolio od teške upale pluća, zbog čega je bio hospitaliziran u Zagrebu. Kako bi eliminirali mogućnost karcinoma pluća, medicinski stručnjaci su odmah obavili bronhoskopiju i utvrdili postojanje leukoplakije, poznate i kao lezija u usnoj šupljini, točnije na lijevoj glasnici. Nakon toga je podvrgnut potrebnom kirurškom zahvatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *