Oglasila se Aleks nakon priznanja o novom dečku! Isplivala fotka iz kreveta, ne mari mnogo za Filipove prozivke
Breaking News

Oglasila se Aleks nakon priznanja o novom dečku! Isplivala fotka iz kreveta, ne mari mnogo za Filipove prozivke

Pobjednička natjecateljica “Zadruge 6” Aleksandra Aleks Nikolić proslavila je dolazak djeteta Leona uz bivšeg zaručnika Filipa Cara koji ju je te iste sezone zaprosio pred pozamašnom publikom.

U nedavnoj epizodi emisije “Narod pita” Filip se pojavio i žestoko se sukobio s Majom Marinković. No, stvari su krenule neočekivano kada je Aleksandra tijekom svađe neočekivano pozvala Filipa, ostavivši u šoku i njega i gledatelje. Nakon ovog iznenađujućeg incidenta, Aleksandra je preuzela na sebe da podijeli svoje mišljenje porukom voditelju emisije.

Bez Aleksandrinog znanja, Darko je već ušao u emisiju kada mu je ona poslala poruku u kojoj je izrazila želju da ne ometa i ne pravi smetnje. Izričito je izjavila da je već bila u vezi s nekim i da joj nisu potrebni nikakvi daljnji emocionalni potresi.

Danas je još jednom objavila svoje postojanje na široko korištenoj društvenoj mreži Instagram. U dirljivoj prezentaciji objavila je zadivljujuću fotografiju koja bilježi čistu sreću koju ona i njezina kći Leona osjećaju svaki dan kad se probude.Car je nedavno jasno iznio svoj stav u vezi s otkrićem ispovijesti majke njegove kćeri Leone, koja je otkrila njezinu vezu s novim partnerom.

Od trenutka kad je odgodila dolazak i naglo odlučila ne doći, posumnjao sam da je u vezi s nekim drugim. No, čini se da kad god se pojavi i naznaka nevjere, krivnja se odmah svaljuje na mene. Nebrojeni događaji se događaju u skrovitim kutovima mog života. Otkrio sam činjenicu da je u privrženoj vezi s drugom osobom i pokušao sam je kontaktirati, ali kao i uvijek, moji pokušaji komunikacije su zanemareni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *