Ništa nije kao što izgleda: Istina o braku Kemiša i Zorice se saznala, ovako se ponašaju kada ih niko ne gleda
Breaking News

Ništa nije kao što izgleda: Istina o braku Kemiša i Zorice se saznala, ovako se ponašaju kada ih niko ne gleda

Zorica Brunclik i Kemiša od samog početka njeguju skladan brak pun ljubavi, kojeg karakterizira uzajamno poštovanje koje je odoljelo zubu vremena.

Trajna ljubav i nepokolebljiva podrška između Zorice Brunclik i Kemiša protkana je brojnim zavrzlamama, a dok je općepoznato da javno upleću svoje prste i otvoreno iskazuju ljubav, neki skeptici postavljaju pitanje ostaje li ta razina nježnosti netaknuta iza zatvorenih vrata nakon trideset godina braka.Zorica Brunclik među kolegama je poznata po neustrašivom iznošenju svojih misli bez zadrške, a prije Miroljuba Aranđelovića Kemiša nije uspjela spasiti čak tri braka.

Zoričin četvrti suprug, Kemiš, s njom dijeli kćerku Zlatu. No, Mariju, Đorđa i Miljanu smatra i svojom djecom. Slično, Zorica održava skladnu vezu s Kemiševom kćeri Jelenom, koja se rodila tijekom njegovog boravka u Njemačkoj sa ženom po imenu Dragica. Po povratku u Srbiju, Kemiš se oženio Vesnom Zmijanac, a o razlozima njihovog rastanka i dalje se nagađa.


Luana, Kemisheva kći, trenutno živi u Njemačkoj i radi za zrakoplovnu kompaniju. Zorica, Kemiševa supruga, uvijek priredi divnu proslavu kad god Luana i njen suprug posjete Srbiju. Zorica je blisko povezana s Dragicom, Jeleninom majkom, i nikada nije osjetila ljubomoru prema njoj. Zorka, nakon što je Kemiša proglasila svojom jedinom pravom ljubavi i najboljim muškarcem na svijetu, nedavno se predomislila.

U blagdansko vrijeme tu je energičan i živahan ambijent, prepun divnog društva djece i unučadi. Bez riječi se razumije da svi brinu jedni o drugima, stvarajući skladnu atmosferu. U trenucima samoće Zorica izražava svoje duboko divljenje Kemišovoj nepokolebljivoj predanosti usavršavanju svoje umjetnosti. Nikada ne žali za bezbrojnim satima koje posvećuje svom glazbenom studiju, neumorno izoštravajući svoje sposobnosti i provodeći istraživanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *