Ona je zamijenila Draganu Mirković: Ljubavnica Tonija Bijelića trudna?! (Foto)
Breaking News

Ona je zamijenila Draganu Mirković: Ljubavnica Tonija Bijelića trudna?! (Foto)

Nedavni izvještaji lokalnih medija ukazali su na to da je Dragana Mirković već dulje vrijeme bila u potpunosti svjesna veze svog supruga s drugom osobom. Prema riječima pouzdanog doušnika, oko nje postoje špekulacije koje je ona svjesno prešutjela.

Pojavila su se nagađanja o tome da je Toni Bijelić otkrio svježu ljubavnu družicu za koju se navodno može pohvaliti značajna razlika u godinama od 15 godina. Dragana je tijekom tri godine boravila u dvorcu smještenom u Njemačkoj iu tom razdoblju susrela se s razdobljem fizičke odvojenosti od suživota.


Kako prenosi portal Republika, pojavila se vijest da mlada doktorica iščekuje dolazak djeteta. Dragan je, kada je saznao za Tonijevo skoro očinstvo, doživio dubok i potresan utjecaj. Izvor sugerira da se Dragana, predana majka, jako trudila prikriti situaciju i zaštititi svoju djecu od potencijalnih skandala. Ipak, njezin se svijet srušio kada je slučajno naišla na neočekivano otkriće o trudnoći Tonijeve partnerice. Ovaj čin izdaje izazvao je buđenje u njoj, natjeravši je da otkrije istinu i svojoj djeci i javnosti.

Toni se na Instagramu ponosio izlaganjem svoje novokupljene raskošne vile u Opatiji. Smješteno na vrhu slikovitog brežuljka, ovo izvrsno imanje pruža prekrasan pogled na ocean i obavijeno je mirnim zagrljajem prirode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *