Novi jadan potez Tonija Bijelića nakon razvoda od Dragane iznenadio sve! Evo gdje se nalazi i šta je uradio (Foto)
Breaking News

Novi jadan potez Tonija Bijelića nakon razvoda od Dragane iznenadio sve! Evo gdje se nalazi i šta je uradio (Foto)

Nakon 24-godišnje romantične sage, poznata pjevačica Dragana Mirković donijela je tešku odluku da raskine vezu s Tonijem Bijelićem. U javnoj izjavi otkrila je pokretanje njihovog službenog brakorazvodnog postupka i iskoristila priliku da rasvijetli čimbenike koji su doveli do raskida njihove bračne veze. Zanimljivo, tijekom ovog značajnog događaja Toni se odlučio suzdržati od objavljivanja bilo kakvih detalja. Međutim, kada je Dragana najavila skori kraj njihovog braka, njen zakonski vezani suprug je iznenađujuće odlučio da deaktivira svoj Instagram nalog, da bi ga ponovo aktivirao kasnije.

Dok boravi u Beču, otkriva sebe unutar granica hotela, prepuštajući se prekrasnoj fuziji kave i soka. Kako bi pojačao značaj ovog preciznog trenutka, uljepšava ga skladnim izborom kultnog Elvisa Presleya, posebno obradom poznate melodije “My Way”.


S obzirom na Draganine izjave, ključno je imati na umu da unatoč njezinim nastojanjima da spasi vezu, par u posljednje vrijeme živi odvojeno. U izjavi za javnost Dragana je izrazila odlučnu privrženost svojim principima, načinu života, obitelji i simpatizerima. Nadalje, naglasila je svoje duboko i nepokolebljivo divljenje prema Toniju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *