"Godinama me lujka varala, možda joj ne pripadne ništa!" Veliki intervju Harisa Džinovića: Sa sinom se nije čula mjesec i po!
Breaking News

“Godinama me lujka varala, možda joj ne pripadne ništa!” Veliki intervju Harisa Džinovića: Sa sinom se nije čula mjesec i po!

Moj brak je sudski razvrgnut brzo i učinkovito, bez nepotrebnih odugovlačenja, dodatnih postupaka i prepreka. Cijeli proces je bio ubrzan, pružajući mi osjećaj slobode. Pravno područje će u konačnici odrediti raspodjelu imovine, bilo da ništa ne pripada njoj ili cijela kuća. Zbog mog ograničenog razumijevanja pravnih stvari, konačni ishod će se odvijati kako bude mogao.

Tijekom čitavog svog života nikada se nisam bavio nijednom aktivnošću koja je drugima nanosila fizičku ili emocionalnu patnju. Svaka odluka koju sam donio bila je ukorijenjena u empatiji i dobronamjernosti. Zaista me zbunjuje razmišljanje o tome koje sam radnje mogao poduzeti da opravdam poteškoće koje sam pretrpio.


U zapanjujućem preokretu događaja, nalik iznenadnom i neočekivanom udaru groma, osoba koja je strastveno zagovarala svetost braka i upozoravala na strašne posljedice razvoda doživjela je raspad vlastite svete zajednice. Unatoč svom nepokolebljivom uvjerenju u postojanost braka, bila je prisiljena svjedočiti njegovom raspadu, koji se odvijao na način nepredvidiv kao grom iz vedra neba.

Nažalost, nisam joj uspio pružiti potrebnu razinu usredotočenosti i brige jer sam gajio sumnje i odlučio se ne raspitivati ​​niti sudjelovati u bilo kakvom nadzoru. Pjevačica je, priznajući ljepotu majke, otkrila da joj sin nije bio u kontaktu punih šest tjedana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *