Zatekla sam haos, odlučila sam da se rastanemo: Goca Tržan potvrdila glasine
Breaking News

Zatekla sam haos, odlučila sam da se rastanemo: Goca Tržan potvrdila glasine

Tijekom gostovanja u showu “Survivors” Goca Tržan, poznata pjevačica i voditeljica K1 televizije, otvoreno je iznijela zasad nepoznate informacije o razvodu od trenutno razvedenog supruga Ivana Marinkovića.Uz razne druge faktore, ona je pojačala glasine oko Ivanovih navodnih postupaka u tom razdoblju, otkrivši da je njihovo zajedničko postojanje postalo nepodnošljivo nakon njezinog sudjelovanja u reality programu.

Ne mogu tolerirati vezu s muškarcem koji pretjerano kocka i pije. Ukazala mi se prilika da sudjelujem u reality showu “Survivor”, i
U nadi da ću pronaći pozitivan ishod i priliku za pomirenje, prihvatio sam ideju da bi razdoblje udaljenosti moglo dovesti do osobnog rasta. Kroz introspekciju i temeljito ispitivanje vlastitih nedostataka, shvatio sam da rješavanje ovih problema zahtijeva zajednički napor obje uključene osobe. Kao rezultat toga, ne mogu svu krivnju za kraj našeg braka svaliti samo na tog čovjeka.

Nedostatak radosti u našoj bračnoj zajednici može se pripisati njegovom neuspjehu da svim srcem prihvati moju strast i karijeru, iako bi bilo nepravedno svu krivnju svaliti na njega. Zajedno smo doživjeli tragičnu smrt, a ja sam bila sljedeća žrtva. Teret odgovornosti je na nama oboma. Nakon mog boravka u reality showu, moj brak se raspao, razbivši moje snove o mirnom kućanstvu i obitelji punoj ljubavi. Umjesto toga, dočekao me nemir, spreman progutati svaki aspekt mog postojanja.

Nakon razmišljanja, shvatio sam da je moja nesposobnost da zadržim poštovanje prema toj osobi, zbog brojnih razloga, učinila nemogućim da održim svoju ljubav prema njemu, što je na kraju rezultiralo izazovnim izborom da prekinemo našu vezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *