Nisu izdržali ni čitavu sedmicu: Bogdan Srejović spakovao kofere i napustio trudnu suprugu
Breaking News

Nisu izdržali ni čitavu sedmicu: Bogdan Srejović spakovao kofere i napustio trudnu suprugu

Samo četiri dana nakon venčanja u manastiru Gračanica, Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević doneli su težak izbor da raskinu vezu.

U roku od samo 48 sati, mediji su ekspresno potvrdili radosno otkriće o Jovaninom trudnoći, otkrivši da će Bogdan Srejović uskoro po drugi put postati očinstvo. Ova vijest ima poseban značaj zbog Bogdanove postojeće očinske veze s njegovom kćerkom Iskrom iz prethodne zajednice, jer ona s Jovanom ima izvanrednu vezu.

Iako su Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević imali jaku želju da svoju radosnu vijest podijele s javnošću, na kraju su se odlučili za različite puteve, koji su Bogdana i njegove drugove naveli na putovanje do svetog mjesta.

Ubrzo nakon njihovog vjenčanja, Bogdan se naglo rastaje od trudne supruge i sa svojim društvom kreće na put do manastira Hilandar u Svetoj Gori. U međuvremenu, njegova supruga željno iščekuje njegov povratak u njihov dom u Beogradu, zabrinuto obilježavajući dane koji prolaze dok se ponovno ne sretnu, ispunjeni ljubavlju prema svom voljenom mužu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *