Brak im se raspao zbog najtužnijeg razloga: Četiri godine bila udata za poznatog voditelja, nikada se nisu zajedno pojavili u javnosti
Breaking News

Brak im se raspao zbog najtužnijeg razloga: Četiri godine bila udata za poznatog voditelja, nikada se nisu zajedno pojavili u javnosti

Nekada u braku s poznatim Ognjenom Amidžićem, zanosna brineta Milica Marković sada se našla u blaženoj zajednici sa 17 godina mlađim suprugom Minom Naumović. Par dijeli sina po imenu Perun. Prije ovog sadašnjeg braka, Milica je u dva navrata izmijenila zavjete.

Razvod prvobitnog braka proslavljeni voditelj susreo se 2010. godine. Ognjen Amidžić i Milica Marković, koji su u braku bili četiri godine, odlučili su se sporazumno razići. Njihovo spajanje dogodilo se u junu 2006. godine u samostanu “Kaona” kod Šapca, no od tada se kao par suzdržavaju od ikakvih javnih pojavljivanja.


Zajedničkim su priopćenjem najavili raskid braka, a razvod su pripisali prekidu njihove ljubavi. Međutim, oni ističu svoju nepokolebljivu predanost održavanju srdačnog odnosa na neodređeno vrijeme. Donijeli smo zajedničku odluku o sklapanju bračne zajednice. Ova rezolucija je jednoglasna, budući da smo tijekom godina iskusili emocionalnu odvojenost. Za nas je od iznimne važnosti da se prijateljski raziđemo i namjeravamo ustrajati u tom harmoničnom pristupu.

Nakon ove izjave, suzdržat ćemo se od izdavanja bilo kakvih dodatnih izjava ili komentara koji se tiču ​​ove teme. Molimo vas za razumijevanje i poštovanje, jer je naša odluka da ovu informaciju objavimo novinarima – prenijeli su u tom trenutku Milica i Ognjen. Voditeljica je nedavno otkrila detalje o njihovom prvom braku, otkrivši da su u njega ušli iz osjećaja dužnosti, a ne zbog iskrene želje za takvom obvezom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *