Roditelji Dragane Mirković imaju jasan stav o Toniju: Sve je ukazivalo da nešto nije u redu - puderom je krila tragove na licu.. nasilje?
Breaking News

Roditelji Dragane Mirković imaju jasan stav o Toniju: Sve je ukazivalo da nešto nije u redu – puderom je krila tragove na licu.. nasilje?

Moramo da kazemo kako niko nikada ni u snovima nije ogao da sluti da ce bas ovaj brak pući. Uvijek su mediji pricali i pisali kako ona ima savršen brak, kako su Toni i Dragana ogledalo jedne stabilne čvrste zajednice koja traje preko 24 godine, kako su izgradili svoj svijet i kako su djecu izveli na tako zvani pravi put.

Naime, sada su po prvi put njeno roditelji rekli nekoliko rečnica za medije. Njena majka kaže da je vidjela u zadnje vrijeme da nešto nije u redu, ali nije željela da ispituje, zna da je Dragana dobro dijete kao i Toni, to je između njih, nisu radili skandale što je dobro. Istakla je rečenicu koju su svi primjetili:

Kaze da je sve ukazivalo da nešto nije uredu, ona je dolazila i svoje podčnjake modre je krila puderom, da li je sve to za nju bila jedna vrsta psihičkog nasilja, d anije otišla ranije da je trpila?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *