Fotografije koje ćete pogledati više puta! Šokantno je kako lice Bogdane Ražnatović izgleda bez šminke, istina je pred vama - Ceca čupa kosu sa glave
Breaking News

Fotografije koje ćete pogledati više puta! Šokantno je kako lice Bogdane Ražnatović izgleda bez šminke, istina je pred vama – Ceca čupa kosu sa glave

Kako po samom naslovu vidite  danas pišemo o Bogdani, snajki od Cece. Naime, kada se Veljko oženio, niko nikad nije mogao da sanja da ce on u tako kratkom vremenskom periodu dobiti tri sina, da ce svoju zajednicu proširiti, da ce bit toliko odan i pošten prema ženi.

Moramo da kazemo kak osu svi nju komentarisali, a Ceca kao svekrva kaze da je ispočetka čupala kosu s glave, bilo joj je teško da tako pišu o njenoj djeci, ali sad kaze da je ljepota u oku posmatrača i da svi vide onako kako žele:

Ovu sliku su brojni komentarisali psiali kako je jako ružna bez šminke, ali neki su pisali da je jedna jako lijepa i prirodna. Moramo da kazemo kako je radila nešto na sebi i kako nije sto posto prirodna, ali to njoj ne smeta kao ni Veljku.Koje je vaše mišljenje na ovu temu? Pišite nam u komentarima ispod ovog članka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *