Svi smo mislili da se Brenini sinovi zovu Stefan i Viktor! Živojinovići nikad ne spominju taj detalj a evo šta im piše u ličoj karti..
Breaking News

Svi smo mislili da se Brenini sinovi zovu Stefan i Viktor! Živojinovići nikad ne spominju taj detalj a evo šta im piše u ličoj karti..

Tvrditi da posjedujemo sveobuhvatno znanje o slavnim osobama bilo bi podcjenjivanje. Nakon detaljnijeg ispitivanja, postaje očito da je naše razumijevanje zapravo prilično ograničeno. U sadašnjem trenutku sa zadovoljstvom predstavljamo do sada nepoznate informacije koje su sada svima dostupne.

Potvrda ove vijesti stigla je direktno od Viktora, najmlađeg sina Lepe Brene. Nije od onih koji se suzdržavaju, Viktor otvoreno razgovara o osobnim trenucima unutar njihovog kućanstva, na veliko Brenino nezadovoljstvo, jer ona takve stvari radije drži privatnima.


Jeste li slučajno znali da Viktor i Stefan, koji su rođeni u Sjedinjenim Državama, zapravo imaju srednja imena? Malo je poznato, ali prema službenim dokumentima, njihova imena su navedena kao Stefan Emerald i Viktor Ernest.

Nije to bilo neočekivano, kaže Viktor, jer nije bilo potrebe da to eksplicitno navode, jer se to nikada nije skrivalo, a svaki pojedinac rođen u tom mjestu imao je srednje ime. Zabavno je kako pojedinci kad stječu nova znanja automatski pretpostavljaju da im se nešto prešućuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *