Slavna ruska travarka tvrdi: 0vo je najIjekovitija biljka na svijetu: "Zbog nje nisam nikad otišla doktoru, a imam 82 godine"
Breaking News

Slavna ruska travarka tvrdi: 0vo je najIjekovitija biljka na svijetu: “Zbog nje nisam nikad otišla doktoru, a imam 82 godine”

Danas s vama želim podijeliti poseban kućni lijek, inspiriran mudrošću ruskog travara koji je živio dug i zdrav život do 82. godine, a da nikada nije morao posjetiti liječnika. Ovaj lijek uključuje korištenje rezane pšenice, također poznate kao pirika u Rusiji. Da biste ga pripremili, jednostavno pomiješajte jednu žlicu zgnječenog rizoma s dva decilitra vode i zakuhajte. Kad zavrije, maknite s vatre, poklopite i ostavite da se kuha pola sata. Nakon toga smjesu procijedite i konzumirajte bez dodanih zaslađivača. Za optimalne rezultate pijte ovaj napitak tri puta dnevno tijekom 30 dana.

Djelotvornost ovog lijeka može se pratiti unazad do njegove upotrebe u ruskim spisima koji datiraju iz 16. stoljeća. Osim toga, biljka prirodno naraste do jednog metra visine, a bogata je jabučnom kiselinom, askorbinskom kiselinom, proteinima i karotenima koji igraju ključnu ulogu u očuvanju ljudskog zdravlja.

Pire se široko koristi u narodnoj medicini za čišćenje pluća od raznih čestica, liječenje jetrenih i kožnih bolesti, a posebno je blagotvoran za osobe s reumatizmom i dijabetesom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *