Halid Bešlić posjeduje pumpu, hotel i vilu na moru: Pogledajte tek stan u Sarajevu, do njega dolazi spoljnim liftom! (Foto)
Breaking News

Halid Bešlić posjeduje pumpu, hotel i vilu na moru: Pogledajte tek stan u Sarajevu, do njega dolazi spoljnim liftom! (Foto)

Halid Bešlić, proslavljeni pjevač, osim imovine u Sarajevu, posjeduje i obližnji motel. Uz to, nedavno je zaključio transakciju za pumpu koja je prije bila u njegovom vlasništvu. Rezidencija Halida Bešlića, smještena u Sarajevu, stan je do kojeg se može doći isključivo karakterističnim vanjskim liftom.


Uz imanje u Sarajevu, Halid Bešlić posjeduje i motel koji se nalazi u neposrednoj blizini spomenutog grada. Nedavno se odlučio riješiti benzinske postaje u čijem je vlasništvu nekoć bio. Oni koji žive u blizini potvrđuju da on posjeduje brojne osobine vrijedne divljenja, opisujući ga i kao čestitog i kultiviranog. Unatoč svom statusu slavne osobe, čini se da zadržava iznimnu razinu poniznosti i prizemnosti u svojim međuljudskim vezama. Bez sumnje, ovo je za svaku pohvalu.

U javnosti se vrlo brzo pročulo da je Halid Bešlić, glazbenik koji se bori sa zdravstvenim problemima nakon prometne nesreće prije nekoliko godina, nedavno obavio kupovinu u Hrvatskoj. Naime, kupio je kuću na prekrasnom otoku Pelješcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *