Evo šta se dešava u tijeIu žene ako pravi pauzu u lntimnim 0dnosima: GinekoIog objasnio sve, to je nezdravo, možete dobiti..
Breaking News

Evo šta se dešava u tijeIu žene ako pravi pauzu u lntimnim 0dnosima: GinekoIog objasnio sve, to je nezdravo, možete dobiti..

Liz Lister, ginekologinja, provela je istraživanje o utjecaju  nedostatka intimnih odnosa na žensko tijelo. Prema njezinim nalazima, to može rezultirati opuštanjem tkiva i smanjenjem cirkulacije krvi. Moramo da kazemo kako svi trebamo malo više da se informišemo o našim tijelima, pola žena ne zna ništa o ovim stvarima, ovo je nekome još uvijek sramotna tema, što ne bi trebalo da bude, u 21. vijeku sve treba da bude dosta prirodnije i na dohvat ruke.

Neugodu koja može proizaći iz svega toga stručnjakinja uspoređuje s vježbanjem, objašnjavajući da dosljedno vježbanje daje rezultate. Dodatno, ističe potencijalni pozitivan učinak na imunitet i zdravlje srca.

Naglašeno je da su za održavanje dobrog zdravlja potrebni redoviti pregledi i briga o ginekološkoj dobrobiti. Za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa zdravljem preporučuje se traženje savjeta od liječnika ili kvalificiranog stručnjaka. Dodatno, bavljenje hobijima i ostanak tjelesno aktivan ističe se kao način održavanja tjelesne spremnosti. Iznad svega, ključno je izvući pozitivnost iz redovnih veza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *