Dragana Mirković o bolesti sa kojom se bori već deset godina: "Godinama sam šutila i patila u sebi, ostala bez muža, porodice.."
Breaking News

Dragana Mirković o bolesti sa kojom se bori već deset godina: “Godinama sam šutila i patila u sebi, ostala bez muža, porodice..”

Moramo da kazemo kako je Dragana postala otvorenija, iskrenija prema medijima od kako se razvela. Kao da je sa sebe skinula teret koji je godinama nosila, a sada je po prvi put iskreno rekla, da nikad nije vočljela miješati privatni i poslovni život, da se preko deset godina bori sa jednom bolsti to je hronično oboljenje štitne žlijezde, pije terapiju i jako joj je nekad teško kontrolisati svoje hormone, zato se ugojila.

Ona je rekla da je mozda sve to dovelo do promjena u zivotu, imala je manjak tolerancije, ali ne krivi sebe za raspad braka, kako kaže u porodicu se uvijek davala maksimalno i porodica nikad nije patila zbog tog. Ona je godinama šutila o tome, misleći da ne treba todijeliti ali sada kada sve vc dijeli, kada se priča i piše o njenom najmilijem, nekad se priča i o tome. Ona je svijesna kako kaze da ce sada sve ovo ljudi shvatiti na različite načine, ali i to joj je oke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *