Svi su ga gledali na jahti sa Severinom, a mnogi ne znaju ko je on zapravo: Bio u braku tokom snimanja akcije, poslije toga hapšen
Breaking News

Svi su ga gledali na jahti sa Severinom, a mnogi ne znaju ko je on zapravo: Bio u braku tokom snimanja akcije, poslije toga hapšen

Rani dani Severine Vučković stalno su predmet rasprava, pa sve do danas, zbog čega je njezina suradnja s Milanom Lučićem izazvala značajnu pozornost. Vrijedi napomenuti da je Milan Lučić, osoba koja se pojavljuje u njezinom videu, poznati poduzetnik iz Hercegovine koji je prije dvadesetak godina ostavio popriličan utjecaj na svijest ljudi.

Sam spomen jahte i njemu i Severini budi živa sjećanja. Vijest o njegovu uhićenju 2017. jednako je važna kao i kućne snimke Severine i Milana. Ovaj poduzetnik uhićen je u opsežnoj akciji USKOK-a zbog malverzacija tijekom stečajnog postupka.

Godine 2000. našao se u kompliciranoj situaciji u kojoj je bio u braku sa svojom suprugom, ali iu vezi sa Severinom. Situaciju dodatno otežava činjenica da je njegova supruga u to vrijeme bila trudna s njihovim trećim djetetom. Kako biste bolje razumjeli njegov trenutni izgled, pogledajte ga danas:

Moramo da kazemo kako o ovoj situaciji svi imaju svoj pogled, kao i o svemu drugom. Sama Severina je rekla kako je ljudi pamte po tome, bez obzira kako ima dobru muzičku karijeru, šta vi mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *