Sjećate li se Šeherzade? Svi smo je voljeli u seriji "1001 noć" - udala se za kolegu: Sad je promijenila lični opis (Foto)
Breaking News

Sjećate li se Šeherzade? Svi smo je voljeli u seriji “1001 noć” – udala se za kolegu: Sad je promijenila lični opis (Foto)

Berguzar Korel, poznata glumica, stekla je široko priznanje prije mnogo godina. No, upravo ju je portret Šeherzade u popularnoj istoimenoj seriji vinuo među zvijezde. Kao glavna junakinja osvojila je publiku, a serija je vrlo brzo postala senzacija na našim prostorima, osvojivši srca gledatelja. Sve su oči bile uprte u nju, a bitno je napomenuti da se zapravo zove Berguzar Korel.

I dan danas, nakon nekoliko godina, ljudi je na ulicama prepoznaju kao Šeherzadu. Česta je pojava da glumci i glumice, ali i umjetnici općenito, imaju tu jednu ulogu koja im postaje sinonim za karijeru. Za Berguzar Korel ta je uloga bila Šeherzada. Svima nam je poznat izgled Šeherzade, kakav je prikazan na naslovnoj fotografiji. Nedavno je Berguzar Korel odlučila svoju do tada smeđu kosu obojiti u plavo. Transformaciju možete vidjeti sami na slikama koje smo dobili s njezinih profila na društvenim mrežama.

Među ljudima postoji podijeljeno mišljenje o ovom pitanju, jedni izražavaju svoju naklonost, dok drugi imaju drugačiji stav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *