Postala je poznata po rečenici: "Ja sam majka šestoro djece" - Bila u rijalitiju, odjednom nestala, a tek kad je vidite danas (Foto)
Breaking News

Postala je poznata po rečenici: “Ja sam majka šestoro djece” – Bila u rijalitiju, odjednom nestala, a tek kad je vidite danas (Foto)

Tijekom proteklog desetljeća došlo je do proliferacije reality televizijskih programa koji uključuju raznolik niz pojedinaca. Među tim emisijama, jedna koja je osvojila publiku od svog početka je “Brak na neviđeno”. Ovaj program dosljedno predstavlja fascinantne osobnosti, što ga čini uistinu intrigantnim satom.

Marina Dančo, sudionica vrlo popularnog showa, svoju je sreću nakon što je bila dio njega pronašla kao i mnogi drugi. Dobila je značajnu pozornost, a o njezinoj se priči naveliko raspravljalo, posebice nakon što je na televiziji otkrila da je majka šestero djece.

Nakon završetka te emisije svjesno se odlučila u potpunosti distancirati od medija. U međuvremenu, tim za lov na paparazzo preuzeo je na sebe pomnu istragu i uspio ju je ugledati u društvu intrigantnih pojedinaca.

Uz sve ostalo, rodila je i sedmo dijete te je viđena s muškarcem s kojim je radila u spomenutoj emisiji, što je vidljivo i na slikama koje prikazuju njihov trenutni izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *