Ovo je zapravo razlog zbog kojeg je Tanja Bošković napustila "Srećne ljude": Godinama kasnije otkrivena istina koju više nije mogla izdržat
Breaking News

Ovo je zapravo razlog zbog kojeg je Tanja Bošković napustila “Srećne ljude”: Godinama kasnije otkrivena istina koju više nije mogla izdržat

Tijekom emitiranja televizijska serija “Sretni ljudi” stekla je ogromnu popularnost te je i danas omiljena u javnosti. Srbija se tijekom produkcije serije borila s inflatornim razdobljem koje je predstavljalo izazove za njezino stvaranje. Nedovoljna naknada koju su dobili glumci poslužila je kao glavni katalizator za odlazak brojnih članova glumačke postave iz serije.

Jedan od najzanimljivijih izlazaka dogodio se kada je Tanja Bošković, poznata kao Lola, odlučila napustiti seriju zbog smanjene plaće. Kolegi Desmiru Stanojeviću iznijela je brojne nedoumice u vezi s utjecajem inflacije koja će joj pojesti zaradu prije nego što je bude imala priliku potrošiti na tržištu.

Zbog financijskih ograničenja Dragan Jovanović je donio odluku o odlasku iz serije. Kao rješenje, predložio je da njegov lik krene na putovanje natrag u svoj rodni grad u potrazi za mogućnostima zaposlenja. Publika je na ovaj izbor odgovorila burnim pljeskom, izražavajući zahvalnost za značajan doprinos koji je dao produkciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *