Evo kako Boki 13 izgleda poslije svega: Uhapšen zbog "Reketa", a prije nekoliko mjeseci pozirao sa 7 muškaraca u ćeliji
Breaking News

Evo kako Boki 13 izgleda poslije svega: Uhapšen zbog “Reketa”, a prije nekoliko mjeseci pozirao sa 7 muškaraca u ćeliji

“Boki 13”, čije je pravo ime Bojan Jovanovski, nedavno je izašao iz zatvora “Idrizovo” nakon što je odslužio devetogodišnju kaznu zbog umiješanosti u zloglasni slučaj “Reket”. Valja napomenuti da se njegovo puštanje pripisuje pogoršanom zdravstvenom stanju.

Nakon što je pažljivo pregledao njegovu medicinsku dokumentaciju, Krunski sud je donio odluku o njegovom oslobađanju iz zatvora. Kao rezultat toga, trenutno stanje njegova zdravlja ostaje neizvjesno. Unatoč tome, postoji samo jedna njegova fotografija koja je dostupna javnosti, a nastala je tijekom njegovog boravka u zatvoru.

Fotografija jasno prikazuje značajnu transformaciju njegovog fizičkog izgleda i težine. Važno je napomenuti da je javnost bila istinski zaprepaštena viješću o Bokijevom uhićenju zbog iznude, a cijeli se incident odvijao tijekom njegova putovanja na poznati grčki otok Mykonos. Neočekivanim spletom događaja, Boki se našao u situaciji da idilične tropske dane zamijeni zatvorskom ćelijom, što ga je nedvojbeno ostavilo zbunjenim iznenadnim razvojem događaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *