Borila se kao lavica i tvrdila da je zbog 1 stvari dobila rak: Umrla u mukama, a njene posljednje riječi lede krv u žilama
Breaking News

Borila se kao lavica i tvrdila da je zbog 1 stvari dobila rak: Umrla u mukama, a njene posljednje riječi lede krv u žilama

Ona se od svoje 39 godine počela boriti sa rakom, naime, kako je sama rekla, to je bila jako teška vijest oju je primila, a dvije godine poslije, nakon što je dva puta uspješno pobijedila rak, on se vratio i dotukao je. Dana 2. oktobra 2017. u mladoj 41.godini ona je zauvijek napustila ovaj svijet, a toliko toga je mogla, a toliko toga je željela.

Naime, moramo da je pohvalimo, ona je sve prenosila javno, ona je pokazala ljudima kako se bori s tim i kako prilazi kroz sve faze, i pobjede i poraza. Ona je pomogla mnogim da sve to malo bolje razumiju. Naime, ona je u zadnjem video snimku za koji je pričala između ostalog iako nije smjela iznijela svoje mišljenje, kako smatra da je jedan od stvari koje su potpomogle a ona dobije rak zapravo trovanje mlijekom:

Ovo je zadnji video i zadnji intervju koji je ona dala, ona je kako po naslovu istog vidite nešto priznala, a o čemu se radi pogledajte na video snimku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *