Tuga: Ovo je poslednja odluka Bojana Tomovića! Napisao "priznajem da su me lijekovi deformisali u svakom smislu, te sam se zbog toga odlučio na mnogo težak korak.."
Breaking News

Tuga: Ovo je poslednja odluka Bojana Tomovića! Napisao “priznajem da su me lijekovi deformisali u svakom smislu, te sam se zbog toga odlučio na mnogo težak korak..”

Zdravlje Bojana Tomovića, poznatog pjevača, narušeno je. Bojan Tomović se već duže vrijeme bori s bipolarnim poremećajem, ozbiljnim psihičkim stanjem koje ga onemogućuje da živi tipičnim životom. Prema njegovim vlastitim riječima, njegovo mentalno stanje oscilira između intenzivnog ushićenja, koje mu uzrokuje besane noći, i dubokog očaja, koji ga prikuje u krevet na dulja razdoblja. Prema izvješću Republike, Tomoviću se zdravstveno stanje pogoršava.
Prema gore navedenoj referenci, pjevač se umorio od medicinskih ustanova i bolesti, priznajući značajan utjecaj koji su droge imale na njegov život. Kao rezultat toga, donio je izazovnu odluku da krene naprijed s eutanazijom.

Bojan Tomović godinama se bori sa sve lošijim zdravstvenim stanjem. Unatoč višestrukim pokušajima, pjevač je imao sreću da preživi vlastite samoubilačke pothvate. Suočen s golemim poteškoćama, donio je tešku odluku da istraži mogućnost eutanazije, zakonski odobrenog postupka u Nizozemskoj, budući da je smatra suosjećajnijom alternativom.

Prevladavajući osjećaj među obožavateljima je zajedničko uvjerenje i optimizam da će Bojan odustati od svog trenutnog plana, potpuno se oporaviti i vratiti svoju prethodnu trijumfalnu putanju. Unatoč tome, pjevačeve česte izjave i ažuriranja na društvenim mrežama često izazivaju osjećaj straha među njegovim odanim sljedbenicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *