Jovana i Željko Joksimović oduševili prelijepim vijestima: Uskoro stiže ONA i ne mogu da dočekaju
Breaking News

Jovana i Željko Joksimović oduševili prelijepim vijestima: Uskoro stiže ONA i ne mogu da dočekaju

Vijest je neizmjerno razveselila Željka i Jovana Joksimović, par poznat po iznimnoj kompatibilnosti, koji su se nametnuli kao utjecajne osobe u našem društvu. Njihova očaravajuća ljubavna priča odvijala se dok su bili domaćini natjecanja za Pjesmu Eurovizije u Beogradu, a Jovana je u tri odvojena navrata postigla izvanredan uspjeh da bude titula prvaka.

U to vrijeme prihvatili su se roditeljske uloge i radosno dočekali sina Kostu, ali i kćeri Srnu i Anu. Oni vješto upravljaju zamršenom ravnotežom između svojih profesionalnih nastojanja i osobnih sfera, bez napora spajajući slobodno vrijeme sa svakodnevnim obavezama.

Današnjom uzbudljivom objavom omiljena voditeljica, koju već dugi niz godina nestrpljivo pratimo u jutarnjem programu, pokazala je istinsku naklonost ovom specifičnom televizijskom formatu.

Kod mnogih se pojavila znatiželja oko uzroka njezinog dugog kašnjenja, jer je na svom Instagram profilu dala oduška nestrpljenju označivši svog supruga i podijelivši priču uz natpis “Jedva čekam.

Pjesma “Čekanje” nosi naslov “Ela”. Možda se pitate tko stoji iza ovog imena. Pa, neću te tjerati da čekaš više. Pripada nedavno objavljenoj pjesmi jedne od najutjecajnijih osoba regionalne glazbe.

Donosimo uzbudljive novosti od Željka Joksimovića, koji je nedavno predstavio dolazak svježeg singla. Zadivljujući aspekt ove pjesme leži u njezinoj jedinstvenoj osobini da se izvodi na dva različita jezika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *