Nisam sponzoruša, ali oduvijek želim starijeg muškarca: Jelena (27) jurila stare, a kada je smotaIa Dragana (55) doživjeIa š0k - on je naučio pameti
Breaking News

Nisam sponzoruša, ali oduvijek želim starijeg muškarca: Jelena (27) jurila stare, a kada je smotaIa Dragana (55) doživjeIa š0k – on je naučio pameti

Moramo da kažemo kako je ova izjava mlade djevojke po imenu Jelena koja ima 27 godina privukla veliku pažnju. Naime, ona nije napisala svoje puno ime i prezime, nego smao ime i godine, a istakla je kako nije sponzoruša, nego voli da ima sgtarije muškarce.

Ona je nekako pored toga što voli da hoda sa starijim muškarcima, oduvijek imala one koji imaju jako puno novca, a onda je kako sama kaže upoznala Dragana koji je imao novac, bio je stariji ,ali je bio drugačiji od ostalih, nije želio ništa s njom javno, što je š0kiralo.

Obično su ti stariji voljeli da s njom putuju, da idu po restoranima, ranim lokacijama, a on bi joj samo rekao hotel i broj, da dođe, da pIati. Ona je se š0kirala kada je on pomislio da je ona za to, jer kako kaže, nije to radila za novac, ona je neke od tih voljela, provodili su divno vrijeme, ali je tada shvatila zašto nailazi na 0sude i kako to izgleda u očima ljudi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *