Ima samo 10 godina, a pohađa dvije škole i trenira dva sporta: Sin Adila Maksutovića je vunderkind
Breaking News

Ima samo 10 godina, a pohađa dvije škole i trenira dva sporta: Sin Adila Maksutovića je vunderkind

  • Adil Maksutović i Ana Ramadanovski, čiji su se putevi prvi put susreli kao djeca, na kraju su svoje prijateljstvo prerasli u duboku ljubav koja ih je na kraju odvela pred oltar. Zajedno su svladali brojne izazove i bili blagoslovljeni radošću podizanja dva sina.

Pjevač  snažno vjeruje u značaj porodične bliskosti, a vrijedi napomenuti da nitko od djece Adila Maksutovića ne koristi društvene mreže. Dok jedan od njegovih potomaka ima tek četiri godine, drugi je već izvor neizmjernog ponosa za svog oca zbog mnoštva talenata koje posjeduje i aktivno njeguje.

Dok je unuk Džeja Ramadanovskog polagao vijenac na pjevačev grob, tiha tišina zavladala je spomenikom i ovjekovječila potresan trenutak. Fotografija bilježi suze koje teku niz njegovo lice, odražavajući duboku emocionalnu povezanost. Najstariji sin Adila Maksutovića, pravo čudo, ostvario je nevjerojatne podvige, koje ponosni otac s oduševljenjem dijeli za “Telegraf JetSet.

Adil otkriva da nije siguran je li to pozitivno ili negativno, ali izražava nesigurnost u pogledu brojanja svojih sinova. Unatoč tome što njegov mlađi sin ima samo četiri godine, a stariji deset godina, Adil se pita može li potonji uopće identificirati deset popularnih ličnosti. To ne znači da slušaju isključivo klasičnu glazbu jer i stariji sin svira klavir.

Moja namjera nije samo da ga usmjerim na plemeniti put, nego da ga zaštitim od pritiska sudjelovanja u raznim vrstama emisija. Vjerujem da će sve doći na svoje mjesto prirodnim putem ako je to njegov vlastiti izbor, ako ga istinski zanima glazba ili ako želi pjevati narodne pjesme. Ne želim ovo odbaciti kao glupost, nego, ako on zaista želi pjevati, ja ću ga svim srcem podržati, pod uvjetom da posjeduje istinski talent za to. Ako pokaže prirodnu sklonost i strast prema bilo kojem žanru glazbe ili izvedbe, onda da, ponudit ću svoju iskrenu podršku.

Iako Adil trenutno ne vodi svog sina, želi da ima normalno djetinjstvo ispunjeno igrom s prijateljima, provođenjem vremena na otvorenom i prepuštanjem svojoj strasti prema nogometu. Adil s ponosom priznaje sinov izniman akademski uspjeh, glazbeni talent i posvećenost dvama sportovima, ostavljajući ga bez riječi kojima bi izrazio svoje divljenje prema tako malom djetetu. Adil također otkriva spremnost podržati svog sina ako se odluči za karijeru pred očima javnosti ili stvaranje društvenih mreža.

  • Uz sve ostalo, odlučio sam mu dodati prisutnost na društvenim mrežama, uključujući stvaranje TikTok sadržaja. Iako bi neki mogli dovesti u pitanje potrebu za ovim u njegovoj mladosti, to bi potencijalno moglo pokazati njegove talente i utjecaj u budućnosti, ako se odluči baviti time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *