Pa gdje su svi ti milioni? Unutrašnjost Čolinog doma zaprepastila, pa ovako je u svakoj drugoj kući u Srbiji - jad i čemer
Breaking News

Pa gdje su svi ti milioni? Unutrašnjost Čolinog doma zaprepastila, pa ovako je u svakoj drugoj kući u Srbiji – jad i čemer

Zdravko Čolić jako uticajan, jako poznat i cijenjen pjevač. Naime, on je godinama na estradnoj sceni, on oduvijek važi za velikog gospodina i oduvijek se znalo da su karte za bilo koi njgov nastup skuplje u odnosu na karte kolega. Njegove karte su rasprodane bez obzira na cijenu u rekordnom vremenu.

Njegove balade slušaju sve generacije, kako se kaže u narodu od sedam do 77 godina. Mnogi su zamišljali da on uživa sam luksuz ali sada kada je isplivala slika kako on gleda seriju na svom tv ekranu u svom dnevnom boravku, svi su ostali u šoku.. Šta je ovo ,kakav je ovo jad i čemer, pa ovako izgleda svaka druga kuća u Srnbiji, gdje su mu svi milioni? Pisali su ljudi ispod fotografije:

Neki su pisali kako on jednostavno ne pronalazi zadovoljstvo u luksuzu, jer je sasvim normalan čovjek što je za pohvalu a ne za kritiku. Svi su ovo vidjeli na svoj način i shodno tome komentarisali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *