Voditeljka trudna u 40. godini, a ovako izgleda tik pred porod: Sanja Kužet kao bure, nekad imala zgodno tijelo, sad i muž od nje okreće glavu, blam
Breaking News

Voditeljka trudna u 40. godini, a ovako izgleda tik pred porod: Sanja Kužet kao bure, nekad imala zgodno tijelo, sad i muž od nje okreće glavu, blam

U iščekivanju rođenja trećeg djeteta, Sanja KUžet, 40-godišnja voditeljica, puna je iščekivanja. Uz dva sina Andriju i Strahinju, Sanja nestrpljivo odbrojava dane do dolaska svoje prinove. U međuvremenu, njezina je prijateljica nedavno podijelila kolekciju fotografija na kojima je uhvatila voditeljičin izgled neposredno prije poroda.

U lepršavoj bijeloj haljini, Oni je odisala gracioznošću dok je stajala usred zadivljujućeg interijera koji je mamio poglede brojnih gledatelja. Opće je poznato da Sanja živi u raskošnom stanu smještenom u središtu Beograda, gdje trenutno provodi većinu svog vremena i zapravo je za sebe stvorila mirno utočište.

Sanja stanuje u namještenom stanu koji je pobrao brojne pohvale zbog voditeljičinog pedantnog odabira raskošnog i skupocjenog namještaja. Svaki aspekt Kužetove udobne nastambe promišljeno je odabran, što je rezultiralo raskošnim i ekstravagantnim ambijentom.

Stan Sanje Kužet krasi svijetao i prostran dnevni boravak na najvišoj etaži. Kako bi stvorio otvorenu i prozračnu atmosferu, upravitelj se odlučio za ekspanzivan bež namještaj, poput garniture i koordinirane police.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *