Deda joj je milijarder, mama najplaćenija pjevačica, ali Janina kćerka ipak počinje da radi i to sasvim običan posao: Mizerna plata..
Breaking News

Deda joj je milijarder, mama najplaćenija pjevačica, ali Janina kćerka ipak počinje da radi i to sasvim običan posao: Mizerna plata..

Kći Jane Todorović kreće na vlastiti poduzetnički put, osnivajući novo samostalno poduzeće.

Poznata pjevačica Jana Todorović, koja je stekla široku hvalu i brojne pohvale tijekom godina, dosljedno pruža neusporedive izvedbe. Sa svojim iznimnim talentom za stvaranje izvanredne atmosfere na ekskluzivnim okupljanjima, ona je i dalje vrlo tražena i ispunjava te zahtjeve kraseći pozornicu svakog vikenda.Unatoč tome što je rođena u životu punom raskoši i privilegija, kći Jane Todorović svjesno je odlučila prigrliti radoholičarski život svoje majke i osigurati posao.


Svojim marljivim trudom Jana je stekla pozamašno bogatstvo, dok je njezin suprug imućan od samog početka. Naime, otac njezine supruge poznati je poduzetnik milijarder koji posjeduje mnoštvo raskošne imovine, uključujući dvorac koji oduzima dah u neposrednoj blizini Nürnberga. Ovaj izuzetni dvorac nalazi se na prostranom imanju koje se proteže na nevjerojatnih 16 hektara.

S određenim žaljenjem priznajem, unatoč tome što nisam prethodno otkrio ovu informaciju, da je izvanredna građevina koju ste otkrili, zapravo, prebivalište mog štovanog svekra, Sveca. On je čovjek kojeg izuzetno cijenim i kojem se jako divim. Naša je obiteljska jedinica velika, a on je postigao izvanredna postignuća i prikupio ogromno divljenje. Što se mene tiče, uvijek sam prigrlio skromni život i usađujem iste vrline i etiku u odgoj svog djeteta. Ovu izjavu izdao je pjevač.

Kako prenosi Scandal!, doznaje se da se Kristina Žulijet, kći Jana, unatoč velikom obiteljskom bogatstvu odlučila za karijeru vizažista. Ovakav razvoj događaja povlači paralele sa situacijom s kćeri Saše Popovića, koja je na sličan način odlučila raditi unatoč imućnom podrijetlu. Vrijedi spomenuti da je Kristina nedavno došla u godine u kojima može donositi takve odluke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *