Aneli stigla na kliniku! Takmičarka “Elite” briznula u plač pred abortus! natjerali me? Š0k detalji
Breaking News

Aneli stigla na kliniku! Takmičarka “Elite” briznula u plač pred abortus! natjerali me? Š0k detalji

Republika nudi kolekciju jedinstvenih fotografija snimljenih izravno s mjesta događaja, pružajući ekskluzivan vizualni doživljaj.

Jučer ujutro u 10:30 Aneli Ahmić, koja trenutno gostuje u televizijskoj emisiji “Elita”, dogovorila je abortus. Naša ekipa portala “Republika” imala je priliku posjetiti privatnu kliniku na Novom Beogradu, gdje će Aneli biti podvrgnuta zahvatu poznatom kao kiretaža. U pratnji zaštitara i reportera “Elite” Aneli je u kliniku stigla nešto prije 11 sati. Iz njezina držanja, obilježenog vidljivim znakovima tuge i zabrinutosti, bilo je vidljivo da je duboko pogođena situacijom. U jednom trenutku navrle su joj suze.

U potresnom trenutku posljednje epizode, Ahmić, sudionica reality showa “Elita”, hrabro je podijelila svoj osobni izbor da se podvrgne pobačaju, ostavivši trajan utisak na sve prisutne. Aneli, još jedna natjecateljica, također je otvoreno govorila o vlastitoj borbi s ovisnošću i teškom putu kojim je krenula prema otrežnjenju.

Raspitujući se o vašoj svijesti o intenzivnom ispitivanju koje okružuje vašu situaciju, moderator je također želio utvrditi vaše povjerenje u odluku koju ste donijeli i različite čimbenike koji su igrali ulogu u njezinom oblikovanju.

U jeku nedavnih burnih događaja, u ponedjeljak se dogodio značajan događaj. Ahmić je impulzivno izrekao izjavu, iako u tom trenutku bez iskrenog osjećaja. Dugotrajno kajanje ne prestaje nakon pažljivog razmatranja. Ipak, konačna presuda je donesena, a njezino izvršenje zakazano je za sutra. Nema mjesta dodatnoj kontemplaciji; odluka je neopoziva.

Ivana se raspitivala o sigurnosti te osobe i osjećaju li strah ili ne.

Potpuno sam siguran u svoju odluku. Iako sam uvijek izražavao želju da proširim svoju obitelj, moji prioriteti su se promijenili. Moj jedini fokus sada je na tome da se posvetim Nori. Nakon dugog razmišljanja i razmišljanja, došao sam do zaključka da je ovo pravi izbor za mene. U početku sam oklijevao podijeliti svoje namjere, ali povratne informacije koje sam dobio od drugih bile su praktične i u skladu sa savjetima koje bih dao prijatelju. Čvrsto sam uvjeren da nije u interesu djece da budu dovedena u nezdravu okolinu. Kad bih imao još jedno dijete, to bi neizbježno rezultiralo zanemarivanjem Nore. Iako je moj prvotni plan bio začeti i roditi, sada shvaćam da se neću moći svim srcem posvetiti oba djeteta. Temu je pokrenula Aneli, a vidno emotivan Janjuš također je izrazio slaganje.

Priznajući joj autonomiju i moć odlučivanja, Janjuš je istaknuo svoje poštovanje prema njoj. Priznao je da muku muči s pronalaženjem odgovarajućih riječi kojima bi prenio svoje misli, no istaknuo je kako je njihova odluka bila zajednička. Janjuš je zadržao neutralan stav, prepoznavši da je to u tom trenutku pravi izbor. Ispričao je da se njegov pogled na nadu promijenio, sada na nju gleda kao na proces suradnje. Unatoč svemu, Janjuš joj je iskazao stalnu ljubav. Nemajući više što reći, zaključio je svoju izjavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *