Treća posmrtnica osvanula na kući Dankinog ubice u Zlotu! Kapija zakatančena, dvorište prazno, a ovaj detalj je kao iz horor filmova (Foto)
Breaking News

Treća posmrtnica osvanula na kući Dankinog ubice u Zlotu! Kapija zakatančena, dvorište prazno, a ovaj detalj je kao iz horor filmova (Foto)

Dejan Dragijević, prvoosumnjičeni za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić u naselju Banjsko polje kod Bora, porijeklom je iz Zlota. Zanimljivo, vlasti su otkrile da je njegova kuća u Zlotu sigurno zaključana, s dodatnim smrtovnikom vidljivo izloženim na zidu blizu ulaza.

Nakon nesretnog događaja u Banjskom Polju, gdje su Dejan Dragijević i njegov kolega iz Vodovoda Srđan Janković doživjeli kobnu prometnu nesreću s mladom Dankinjom, u Dragijevićevoj kući dogodile su se još dvije tragične smrti.

Nažalost, Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića, preminuo je 7. aprila od iznenadnog srčanog udara u policijskoj postaji.

Nedugo nakon smrti Dalibora i prvoosumnjičene Svetlane Dragijević, 15. maja, u blizini se odigrao nemili događaj. Svetlana, majka pokojnika, sahranjena je na mjesnom groblju, a počast joj je odalo dvadesetak osoba. U međuvremenu, Radoslav Rade Dragijević odvojio je trenutak da oda počast svojoj pokojnoj supruzi na njenom grobu, zapalivši svijeću prije nego što se brzo vratio u mrtvačnicu.

U Zlotskoj rezidenciji u početne dvije smrtovnice upisana su prva dva umrla. Naime, treća potvrda o smrti pojavila se neočekivano ispod prva dva, u znak sjećanja na Svetlaninu smrt 15. maja. Trenutačno je ulaz u mjesto njegovog porijekla u Zlotu čvrsto zatvoren, a Radoslav pedantno bilježi stanje imanja, o čemu svjedoče jezive paučine na vratima i prozorima, što jasno govori o napuštenom stanju.

Bitno je istaći da su Dejan Dragojević i Srđan Janković i dalje u pritvoru i da nisu objavili gdje se Dankino tijelo nalazi. Nadalje, Janković je išao toliko daleko da je tijekom nedavnih sudskih rasprava negirao bilo kakva saznanja o djevojci.

Dok sa zebnjom iščekujemo rješenje ove situacije, važno je priznati da se otkrivanje tijela nestale djevojke još uvijek čeka. Samim time krivnja počinitelja se ne može pravno utvrditi, jer ih vlasti ne žele preuranjeno osuditi, s obzirom da se oštrina kazne znatno povećava. Naravno, postojanje konkretnih dokaza, kao što je tijelo djevojke, bilo bi ključno u tom pogledu.

Trenutno, koliko nam je poznato, njihovi dokazi ograničeni su na priznanje jednog od krivaca, budući da je drugi u početku šutio, a kasnije je tvrdio da nikada nije susreo dotičnu djevojku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *