Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala, čudo se rađa: Rada Manojlović presretna – svi čestitaju
Breaking News

Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala, čudo se rađa: Rada Manojlović presretna – svi čestitaju

Za Radinu ogromnu popularnost na nacionalnom izboru talenata nedvojbeno je zaslužna njezina odluka da prigrli svoj autentični izgled i suzdrži se od bilo kakvih kozmetičkih zahvata. Iako je napravila manja poboljšanja na zubima, ona su bila minimalna u usporedbi s opsežnim ortodontskim tretmanom kojem je bila podvrgnuta s aparatićem. Opći je konsenzus u javnosti da je Rada dosljedno zastupala prizeman stav, što je otvoreno prenosila kroz brojne izjave. “Moram priznati da mi se najveća želja ispunila.


Već na početku svog obraćanja prenijela je trajnu želju da oda počast prekretnicama P0povića i Granda. Rada, na svoj jedinstven način, naglašava važnost njegovanja svojih skromnih početaka i osiguravanja da njezina postignuća ne ometaju njezino rasuđivanje. Živopisno opisuje svoj početni neodlučni sastanak, u pratnji roditelja, samo da bi naišla na razočaranje i odbacivanje. Preplavljena golemim osjećajem razočaranja, suze su joj tekle niz obraze.

Budući da je njezin telefon bio u tako lošem stanju, morala je improvizirati i objesiti ga na zidni čavao samo kako bi dobila signal. No, nekoliko dana kasnije Saša je priopćila radosnu vijest da je prošla audiciju i ostvarila svoj životni san. Ova značajna objava dočekana je izljevom čestitki svih njezinih najbližih i najdražih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *