Melina ušla u stan Harisa Džinovića, nije mogla vjerovati što vidi: ‘Odmah me je to pitala’
Breaking News

Melina ušla u stan Harisa Džinovića, nije mogla vjerovati što vidi: ‘Odmah me je to pitala’

Razvod Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, nakon duge 22-godišnje veze, zaokupio je pažnju medija zbog mnoštva zavrzlama oko njihovog partnerstva. Par je, uz medije, iskazao golemu angažiranost, otvoreno iznijevši u javnost popriličnu količinu informacija.

Nakon razlaza bračne zajednice, pjevač je nedavno otkrio svoju spremnost da se upusti u svježu ljubavnu vezu, otvoreno pokazujući svoju emocionalnu pristupačnost. Nakon toga, nastavio je artikulirati atribute koje traži u budućem suputniku, stavljajući značajan naglasak na posjedovanje mudrosti i sposobnost vođenja.

U intervjuu srpskoj televizijskoj mreži “Prva”, Harris je podijelio svoj novootkriveni osjećaj oslobođenja, izrazivši: “Postigao sam stanje slobode, kako na emocionalnoj tako i na osobnoj razini. Očaravaju me inteligentne žene koje oduzimaju dah, iako oni su rijetkost.” Proširujući svoje sklonosti kod partnera, dodatno je naglasio kvalitete koje traži, rekavši: “Ona mora posjedovati osjećaj normalnosti, moralni kompas i marljivu radnu etiku. Ljubav se može pokazati jednostavnim djelima, čak i u obliku fizička povezanost Žene, kao i svi pojedinci, trebaju pokazivati ​​otporan način razmišljanja.

Tijekom nedavnog intervjua za Blic iskreno je izrazio svoje gađenje prema ideji da žena ima samo za kućanske poslove, ističući svoju osobnu predanost brizi o kućanskim poslovima.

Prvi susret s Melinom ostavio je upečatljiv dojam na mene. Obilježilo je to njezino inauguracijsko putovanje u moj dom u Parizu, a čim je otvorila ormar, nije mogla a da se ne raspita o postojanju druge žene ili kuharice, jer joj je bilo nezamislivo da muškarac živi samostalno. S nepokolebljivim samopouzdanjem uvjerio sam je da zapravo živim sam. S velikim sam ponosom objasnio da je svaki aspekt mog doma bio pomno uređen, uključujući moj asortiman majica, košulja i hlača, jer sam se smatrao željnim savršenstva. Harris je u svojoj prethodnoj inkarnaciji ponosno otkrivao te pojedinosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *