Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog sina: Zgodan je i živi u.. - objavila sliku, od glave do pete markiran
Breaking News

Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog sina: Zgodan je i živi u.. – objavila sliku, od glave do pete markiran

Već duže vrijeme šira se javnost drži u neznanju o ocu sina Marije Šerifović. Pjevačica, koja često govori o iščekivanju djeteta, namjerno je prešutjela konkretne informacije, zbog čega su njezini obožavatelji počeli znatiželjni i nagađali o nepoznatom muškarcu.

Otac sina Marije Šerifović donedavno je bio nepoznat, iako je bilo razumno pretpostaviti da je ona postala majka putem banke sperme i surogat majčinstva. No, tijekom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića “Ami G show” pop zvijezda je ispitana i na kraju je pristala dati podatke o muškarcu na kojeg će Mario vjerojatno sličiti u budućnosti.

Na temelju analize teasera objavljenog na Instagramu i s obzirom na izjavu slavne osobe, može se zaključiti da kod znatnog broja žena postoji značajna razina poželjnosti prema ovoj osobi. Maria je izrazila svoje razočaranje europskim pojedincem po imenu Terrible dasa, prije nego što se obvezala na podizanje nasljednika.

Kad bi kojim slučajem odabrao put znanstvenika, napomenula je da bi živio u bogatoj zajednici Beverly Hills, što joj je oduševilo. Nasuprot tome, odluči li se za zanimanje automobilskog tehničara, ona ga je uvjerila u svoju dobronamjernost ponudivši mu cijeli Tošin bunar.

Istaknuta ličnost u području popularne muzike, Marija Šerifović, porijeklom iz Kragujevca, Srbija, rođena je 14. septembra 1984. Njezin izniman talent prikazan je na svjetskoj sceni kada je izašla kao pobjednička predstavnica Srbije na Eurosongu u Finskoj još 2007. Zadivljujuća izvedba njezine pjesme Molitva osigurala joj je željnu titulu.

Marija, čija je majka poznata folk pjevačica Verica Šerifović, završila je srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu.

Tijekom školovanja u osnovnoj školi otkrila je svoju ljubav prema pjevanju, strast koja ju je od tada pratila. Iako je u početku gravitirala prema narodnoj glazbi, njezin je neosporni talent zablistao tek u četvrtom razredu kada je izašla na pozornicu festivala Djeca pjevaju hitove u Kragujevcu, izvodeći očaravajuću izvedbu kultne pjesme Whitney Houston. Po završetku srednje škole donijela je životnu odluku da se preseli u Beograd, gdje je mogla nastaviti svoje glazbene aspiracije.

Njezin prvi album pod nazivom “Najbolja, najbalja” izdala je 2003. godine. Šerifovićev jedinstveni i moćni pjevački glas ističe je na srpskoj glazbenoj sceni, dok njeni stilizirani modni odabiri često pokreću razgovore. Tijekom svoje karijere Šerifović je ostvarila brojne zapažene nastupe na raznim festivalima, čime je učvrstila svoj uspjeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *