Viktor Živojinović smuvao najljepšu voditeljicu: Brenin sin se razgolitio sa ovom bombom - isplivale slike
Breaking News

Viktor Živojinović smuvao najljepšu voditeljicu: Brenin sin se razgolitio sa ovom bombom – isplivale slike

Viktor Živojinović dao je hrabru izjavu svijetu otkrivši svoju najnoviju ljubavnu družicu. Sin poznate pjevačice Lepe Brene i biznismena Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović izazvao je veliko interesovanje javnosti kada je javno predstavio svoju novu partnericu, voditeljku Sofiju Spasojević.

Sofia, koja se može pohvaliti sa impresivnih 35 tisuća pratitelja na Instagramu, postala je nadaleko poznata po svojoj iznimnoj fizičkoj privlačnosti. Koristeći svoju prisutnost na društvenim mrežama, često ističe svoje partnerstvo s cijenjenim modnim dizajnerima i kozmetičkim tvrtkama, osvajajući svoju publiku primamljivim kupaćim kostimima i provokativnom odjećom. Kao rezultat toga, njezine objave stalno izazivaju bujicu komentara.

Sofija Spasojević pokazala je svoje iznimne voditeljske vještine, ostavivši neizbrisiv trag u svijetu modelinga surađujući s cijenjenim modnim kućama. Nadalje, okušala se iu sferi glume, kraseći glazbene spotove domaćih izvođača. Zadivljujuće je primijetiti da Sofija otvoreno prihvaća svoj odgoj, koji je uključivao rastavljene roditelje i duboko cijenjenje običaja. Između nje i njezine bake, koja živi u ruralnim područjima, postoji značajna veza.

Kako se navodi, Viktor se iz svoje raskošne vile na Bežanijskoj kosi preselio u svoj osobni stan na Novom Beogradu, koji navodno vrijedi impozantnih 700.000 eura. Dodatno, Viktor je oduševio svoje pratitelje na Instagramu podijelivši prekrasan pogled na zalazak sunca sa 40. kata svog novog doma, savršeno dočaravši čaroban ambijent.
Bilježeći svoju radost, Viktor i Sofia ponosno su pozirali zajedno, čuvajući uspomenu kroz fotografiju koju je Viktor podijelio na Instagramu, zajedno s iskrenim emotikonom plavog srca. Ova novopečena ljubavna priča zaintrigirala je javnost jer željno iščekuju razvoj svoje veze.

Opće je poznato da je bio upleten u više poznatih veza, što su mediji pomno pratili. Posjeduje jedinstvenu sposobnost odabira partnera koji daju dovoljno materijala za iskorištavanje medija. Biste li se složili s našim opažanjem? Vrijedno je napomenuti da je stalno prisutan na društvenim mrežama, često dijeleći detalje iz svog osobnog života. Ova otvorenost olakšava medijima otkrivanje svakog aspekta njegovog postojanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *