Željko Joksimović prvi put o naslednicima: Sve četvoro imaju nešto zajedničko, na to sam beskrajno ponosan
Breaking News

Željko Joksimović prvi put o naslednicima: Sve četvoro imaju nešto zajedničko, na to sam beskrajno ponosan

Prema pričanju Željka Joksimovića, sve četvero njegove djece ima glazbeni talent i glazbeno se školuju.

Izražavajući zahvalnost, Željko je radosno izjavio da su njegova djeca imala sreću što su naslijedila određene talente. Mina je, primjerice, sada na magisteriju, dok je Kosta nedavno završio treći razred niže glazbene škole i zdušno bodri Željka da podrži njegove težnje. I Ana i Srna također posjeduju izvanredne sposobnosti, ističu se u sviranju klavira, pokazujući savršeni ton i iznimne vokalne vještine. Ostaje za vidjeti hoće li ovi talenti u konačnici postati njihova životna strast, kako je Željko oduševljeno ispričao tijekom gostovanja u “Ceca Showu”.

Glazbalnost djece Željka Joksimovića može zahvaliti njihovom ocu koji je svoj talent prenio na njih. No, pjevač također priznaje glazbene sposobnosti svoje supruge te se trudi da i ona bude jednako vješta u tom pogledu.

– Jovana ima istančan sluh, jer se vrlo pristojno izražava. Željko je šaljivo primijetio da je njezin talent još više došao do izražaja kada je u utrobi nosila njihovu djecu. Najstarija kći Mina, koja s njim dosljedno surađuje u studiju, nedvojbeno mu je najveći ponos i nasljednica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *