Tanke usne, obrve i oči iste: Brenina slika iz mladosti šokirala, svi misle da je Prija na njoj - Prija je njena kćerka iz prvog braka?
Breaking News

Tanke usne, obrve i oči iste: Brenina slika iz mladosti šokirala, svi misle da je Prija na njoj – Prija je njena kćerka iz prvog braka?

Moramo d akažemo kako se one izuzetno dobro slažu, kako mnogi kažu ne vjeruju da je jedna Aleksandra djevojce sa selma uspjela da se tako olahko uklopi u porodicu Živojinović. Drugi govore da im je previše što se toliko ta porodica uzdiže bez pokrća, kojeg ste vi mišljenja? Kada je Brena podijelila svoju staru sliku počele su velike spekulacije. Naime, kako vidite na fotografiji koju smo preuzeli sa njenog profila i postavili ispdo teksta, ona je objavila sliku kada je imala 18 godina, a svi kažu da je ista Aleksandra:

Tacnije da je Aleksandra ista brena kad aje bila mlada. Pogledajte i sliku same Aleksandre sa početka karijere, pa sami procijenite da li vama liče ili ne:

Naime, ljudi su pisal ida sasda sumnjaju kako je modza ona njena kćerka iz nekog ranijeg braka, pa je ona udala za Filipa da svi budu zajedno. ovo je s drge strane njenim fanovima smiješno. Kojeg ste vi mišljenja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *