Tek kada sam se razboljela Ceca je pokazala pravo lice! Bivša frizerka i kuma Bucka otkrila pravu istinu o pjevačici (Foto)
Breaking News

Tek kada sam se razboljela Ceca je pokazala pravo lice! Bivša frizerka i kuma Bucka otkrila pravu istinu o pjevačici (Foto)

Moramo da kažemo kako se neke stvari godinama spekulišu ali se o njima nikada konkretno nije pričalo. Pisalo se dosta kako je Svetlana Bubanja Bucka frizerka od cece bila otpisana od strane pjevačice kada je dobila jako tešku bolest, kada navodno nije više bila produktivna za njen kolektiv. Na ovu temu se pisalo tada i više nije, svi su ostali vjerovati u to sve dok neadano ona nije rekla svoju stranu priče.

Svetlana Bubanja Bucka u gostovanju u dokumentarno serijalu “Ceca Show” rekla kako je sve to što ljudi pričaju laž, kako je ona neko ko je sa Cecom od 2001 godine kako su jako dobre i više od kolegica u tom smislu, postale su prijateljice i kada je došlo do teška oboljenja, kada se razboljela, ne da je Ceca napustila, nego joj je bila najveća podrška!Ovo nije kako kaže do sada pričala jer Ceca nije imala potrebu da se to iznosi znala je istinu kao što je znala i Bucka to im je bilo dovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *