Stigle loše vijesti o Novaku Đokoviću: Teniser potpuno slomljen, cijela nacija u šoku..(Video)
Breaking News

Stigle loše vijesti o Novaku Đokoviću: Teniser potpuno slomljen, cijela nacija u šoku..(Video)

Novak, porijeklom iz Srbije, dobiva globalno priznanje i podršku, zbog čega su svi ponosni na njegova postignuća. Unatoč tome što je renomirani svjetski prvak u tenisu, nedavni događaji nisu se odvijali prema očekivanjima, ostavljajući nas upitnim njegovu izvedbu. Nije tajna da se suočio s nizom poraza, a najneočekivaniji se dogodio u Ženevi, kako prenose mediji.

Iznenađujućim razvojem događaja, Bnijo je doživio poraz u posljednjim trenucima meča protiv Tomasa Mahača iz Češke. Rezultat je bio 4:6, 6:0, 1:6, a Bnijo je ostao zatečen i nespreman na takav ishod. Iako mladi igrač još uvijek nije komentirao ovaj neočekivani razvoj događaja, njegovi vjerni navijači, koji su uz njega godinama, podijelili su nekoliko fotografija koje su ovjekovječile trenutak. Jedna od ovih slika može se vidjeti iznad popratnog teksta.

Što se tiče ove teme koju smo pokrenuli, što mislite o tome? Bilo je pojedinaca koji su ranije primijetili da nije dobio priznanje koje zaslužuje, čak ni u situacijama kada je to bilo opravdano. Stoga nije čudno što ti isti ljudi sada iskazuju prijezir prema njemu kad god imaju priliku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *