Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić odlučio da progovori i okonča agoniju! Srđan dva dana razmišljao i konačno prelomi: Reći će gdje je tijelo?
Breaking News

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić odlučio da progovori i okonča agoniju! Srđan dva dana razmišljao i konačno prelomi: Reći će gdje je tijelo?

Glavni osumnjičeni za incident smještanja djevojke u bor 26. ožujka su Srđan Janković i Dejan. Potraga za tijelom djevojke još uvijek traje. U početku je Dejan u potpunosti surađivao s vlastima, dajući sveobuhvatan prikaz događaja, uključujući metode koje su korištene i mjesto gdje je tijelo ostavljeno. No, izazov je nastao kod Srđana, koji je od početka odlučio šutjeti i odbio iznositi bilo kakve detalje.

Doista, Dejanov prikaz događaja pokazao se točnim; međutim, ni on nije bio svjestan Srđanovih kasnijih radnji s tijelom. Ostali su nepoznati detalji što je točno Srđan učinio i gdje je odnio tijelo. Unatoč marljivim naporima policije i odgovornih za lociranje posmrtnih ostataka malene Danke, istraga nije pomakla, a tijelo se ni nakon dva mjeseca gubi.

Iznenađujućim spletom događaja, Srđan je, kako otkriva tužiteljstvo, odlučio preokrenuti situaciju i sve objelodaniti kako bi okončao ovu dugotrajnu agoniju. Moramo da kažemo kako su široke narodne mase ovo jedva dočekale, svi čekaju sta ce biti na kraju, ponajviše roditelji naravno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *