Otkrivamo! Na pomolu obrt u slučaju Danke Ilić! Srđan Janković zna gdje je njeno tijelo, nakon ovog priznanja više ništa neće biti isto - u komadima je..
Breaking News

Otkrivamo! Na pomolu obrt u slučaju Danke Ilić! Srđan Janković zna gdje je njeno tijelo, nakon ovog priznanja više ništa neće biti isto – u komadima je..

Kako vidite i sami danas ponovo donosimo nekoliko informacija koje se tiču preminule, tačnije ubijene Danke Ilić. Nikad necemo odustati sve dok se pravda ne zadovolji rekli su i njeni roditelji koji kako kažu jedva čekaju da je sahrane i da imaj uneki mir, bar bilo koliko. Podsjetimo se, Dejan Dragijević (50) iz sela po imenu Zlot i Srđan Janković (50) iz sela po imenu Luka, bili su uposlenici, kako su svi mediji i prenosili borskog JKP “Vodovoda”.

Naime, gore navedeni i imenovani su djevojcicu udarili automobilom u toku smijene na poslu istu stavili u gepek automobila i odjvezli na otpad, ali njeno tijelo tamo nije, pa se sumnjici da su je poslije premjestili.

Dejan je rekao da ne zna gdje je tijelo, dok se Srđan od početka brani šutnjom. Sada su došli do novih detalja ,saznajemo da je u periodu od 26.03. do 04.04. tijelo djevojcice prevezeno na drugu lokacij usa automobillom koji je posuđen od prijatelja, sve se detaljno istažuje. U navedenom priodu su bili i Dejan i Srđan na slobodi niko nije sumnjao da su počinitelji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *