Tihomir Stanić njen odlazak nikada nije preboleo: Nema dana da ne zaplačem (Foto)
Breaking News

Tihomir Stanić njen odlazak nikada nije preboleo: Nema dana da ne zaplačem (Foto)

Tihomir Stanić, vrlo cijenjeni sugovornik, spremno se druži s predstavnicima medija, pokazujući spremnost na razgovor o svim aspektima svog života, čak i pred potencijalno neugodnim upitima. Njegov ugled omiljenog sugovornika očito je opravdan. Predstave Tihomira Stanića tijekom godina stekle su legendarni status, posebice zahvaljujući njegovom iznimnom portretiranju povijesnih ličnosti poput Ive Andrića i kralja Aleksandra Obrenovića.


Nepokolebljivom hrabrošću Tika Stanić se suočava s problemom alkoholizma, dugom i mukotrpnom borbom koju je i sam proživio. Sada izvlači neizmjerno zadovoljstvo dijeljenjem neprocjenjivog znanja koje je stekao u tom teškom razdoblju s pojedincima koji se trenutno bore s usporedivim iskušenjem.

Proslavljeni glumac dugi niz godina živi u sretnom braku i ponosi se što je otac dviju kćeri, Milene i Sofije. Unatoč tome, Tikina majka i dalje zauzima posebno i cijenjeno mjesto u njegovom srcu. Stanić je tijekom gostovanja na TV Prva otvoreno priznao izuzetnu snagu i karakter njegove pokojne majke Grane. Njezine iznimne kvalitete doista je izdvajaju kao izvanrednu osobu. Čak i tri godine nakon njezine smrti, bol zbog njezina gubitka ne prestaje, svakodnevno izazivajući suze žalosnice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *