Mujagin otac pitao jesu li zvali snahu, kad su otišli do stana otvorili su vrata pakla: Isplivale slike i detalji
Breaking News

Mujagin otac pitao jesu li zvali snahu, kad su otišli do stana otvorili su vrata pakla: Isplivale slike i detalji

Nažalost, u posljednje vrijeme se opširno izvještava o osobi poznatoj kao Mujaga, koja je tragično oduzela živote svojoj supruzi i dvoje djece u Tuzli, u Bosni i Hercegovini. Nakon ovog stravičnog čina, Mujaga je krenuo prema ulazu svoje zgrade i skočio sa 14. kata. Zapanjujuće, policija je bila prisutna i svjedočila ovom događaju u 10 sati, ali je tek sljedeće jutro ušla u stan koji je opisan kao vrata pakla.

Na samim vratima Mujaga je ostavio neka imena, koja su trenutno pod istragom nadležnih organa. No, ono što svi dovode u pitanje je izostanak bilo kakve intervencije susjeda jer su u stanu bili jasni tragovi žestoke svađe. Zbunjujuće je shvatiti zašto se nitko od njih nije obratio policiji za pomoć.

Nereagiranje na uznemirujuće zvukove dviju djevojčica, koje još nisu navršile 10 godina, zaista je nezamislivo. Stanovnici mjesne zajednice Stupine trebali bi osjećati duboki osjećaj stida, a posebno oni koji žive u susjednim stanovima. To je bilo vidljivo iz odjeljka za komentare, gdje su ljudi izrazili svoje razočaranje kolektivnom šutnjom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *